About

GTST spoilers 29 april t/m 2 mei 2024

by - 00:52:00

 



Maandag 29 april
Nina vindt dat Nola recht heeft op de waarheid, maar Bing is het daar niet mee eens. Shanti geniet van Riks liefde. Ze raakt in de stress als Richard haar een voorstel doet. Janine vindt met hulp van Stefano de journalist die het artikel over Willem Roest destijds geschreven had. Ludo broedt op een plan waarmee hij Richard dwars kan zitten.

Dinsdag 30 april
Nola kan nauwelijks bevatten wat ze te horen heeft gekregen over haar erfenis en hoort braaf de adviezen van haar (groot)ouders aan, maar dat brengt haar al snel in de problemen. Marwan houdt zich groot als Tamara weigert hem te helpen bij het verkrijgen van een promotie in De Rozenboom. Steef en Naomi blijken als enige enthousiast over hun liefdestatoeage. Henk vindt het moeilijk om te kunnen genieten van zijn vrije tijd.

Woensdag 1 mei
Steef probeert de ruzie tussen Naomi en Marwan op te lossen met een compromis. Zonder Henk draait Julian volledig op voor de zorg van Laura en dat brengt hem onverwacht in de problemen. Nola wil dat Troj mag blijven slapen en Bing schrikt van de reden waarom. Nola raakt onzeker als ze niet goed weet hoe Troj het nieuws over The Rosegarden Group opvat. Marwan laat Van Groeningen weten dat hij gesolliciteerd heeft.

Donderdag 2 mei
Ludo nodigt Shanti uit om een veiling bij te wonen. Rik moedigt haar aan te gaan. Shanti stelt pijnlijk eerlijke vragen aan Ludo, maar hij heeft ook een cruciale vraag voor haar. Janine en Stefano komen op het spoor van de mysterieuze Yvonne Roest. Julian weet Henk met grote moeite te overtuigen dat de problemen in De Koning niet de schuld van Laura waren. Steef neemt het zichzelf kwalijk dat hij er te weinig is voor de familie, maar Naomi weet hem ervan te overtuigen dat hij meer dan genoeg voor ze doet. Het kost Julian moeite om hulp van Elisa te accepteren.

You May Also Like

0 comments