About

GTST spoilers 15 t/m 18 april 2024

by - 00:41:00

 



Maandag 15 april
Julian doet zijn best enthousiast te zijn over de relatie van Steef en Naomi. Janine laat zich verleiden door Ludo. Marwan baalt dat hij de situatie met Tamara nog hopelozer heeft gemaakt. Linda is van plan een tijdje in het buitenland te gaan werken. Henk en Laura hebben hier hun bedenkingen bij.

Dinsdag 16 april
Nina schrikt als Bing de zwangerschapstest in haar tas vindt en zoekt krampachtig naar een smoes. Stefano initieert een gezellige avond met veel drank voor de mannen. Henk valt uit tegen de bezorgde Elisa en stort zich te fanatiek op het huishouden. Als Laura door stijfheid niet meer overeind kan komen, raakt het stel in grote problemen.

Woensdag 17 april
Nola beticht Bing van hypocrisie als hij een kater heeft na het avondje doorzakken met Stefano. Julian voelt zich vreselijk schuldig om wat er met Laura is gebeurd, maar zij praat zijn schuldgevoel uit zijn hoofd. Stefano's dronken uitspraken zorgen voor veel ongemak. Linda's vrienden zien haar plan niet zitten. 

Donderdag 18 april
Naomi haalt alles uit de kast om aan Julian te bewijzen dat ze echt van Steef houdt. Ludo is verrast aks Janine onverwacht toch bij de zakenlunch is. Rik heeft een voorstel waar Shanti van schrikt. Nola negeert Bings wensen.

You May Also Like

0 comments