About

GTST spoilers 27 t/m 30 november 2023

by - 12:01:00

 




Maandag 27 november
Steef is verontwaardigd. Henk haalt Dolly op. Jonathan overwint zijn angst voor repercussies en biecht op dat hij door Ludo gechanteerd wordt. Janine is onder de indruk van Linda's redactionele inbreng. Laura heeft geen aandacht voor haar omgeving. Is dit een nieuw symptoom van haar ziekte?

Dinsdag 28 november
Janine en Linda nemen een plakje cake aan van de jarige Elisa, die op haar beurt niet doorheeft dat het spacecake is. Stefano houdt zich groot als Ludo hem vraagt naar de relatie met Merel. Julian is verrast als zijn kinderen voor hem komen koken. Linda denkt een tas te herkennen en vertelt Wies dat er rare dingen gaande zijn in Boks.

Woensdag 29 november
Stefano voelt zich verschrikkelijk als hij opnieuw een nare droom heeft. Hij laat zijn dagritme met steeds meer tegenzin over zich heenkomen. Rik staat erop dat Mats weer naar school gaat, maar de jongen schrikt als blijkt dat zijn vader daar toestemming voor moet geven.

Donderdag 30 november
Margriet is gespannen voor de gerechtelijke uitspraak en Jonathan probeert haar moed in te praten. Stefano weet voor Ludo te verbergen dat hij er helemaal doorheen zit, maar niet voor Elisa. Henk neemt Laura zoveel mogelijk werk uit handen te nemen en heeft hierdoor niet door dat ze veel geld uitgeeft aan haar nieuwe hobby.

You May Also Like

0 comments