About

GTST spoilers 2 t/m 5 oktober 2023

by - 23:31:00

 




Maandag 2 oktober
Rik probeert Mats voor zich te winnen, maar zijn gedrag zorgt ongemerkt voor meer wantrouwen. Ludo is verbaasd als Merel opbiecht waarom ze ineens afwezig was. Het nieuws van Henk en Jonathan schokt Laura. Linda is opgelucht.

Dinsdag 3 oktober
Merel heeft een probleem als rechercheur Alex de Boer ontdekt dat ze informatie uit politiedossiers met derden heeft gedeeld. Bing probeert met Monica te praten maar dat loopt vreselijk uit de hand. Henk is even klaar met Jonathan.

Woensdag 4 oktober
Nina schrikt als ze hoort dat de ruzie tussen Monica en Bing hoog is opgelopen. Stefano voelt zich machteloos. Hij is blij als Linda hem om advies komt vragen wat betreft de oplichting. Merel mag de auto van Elisa lenen om over haar rijangst heen te komen. Als het haar in haar eentje niet lukt, vraagt ze Julian om hulp.

Donderdag 5 oktober
Bing schrikt door een bericht dat hij van rechercheur Van Leeuwen krijgt en besluit mee te werken aan het onderzoek. Laura probeert Julian milder te stemmen wat betreft Margriet en Jonathan. Luuk en Janine denken dat Laura haar eigen boosheid aan het onderdrukken is en nemen haar mee. Wat zijn ze van plan?

You May Also Like

1 comments

  1. SpangaS De Campus fans rein van duiven boden Noël van Kleef Lieke hammink
    Sydney Tros hrorn roos de vries Tom van Kessel Marissa briney amon aljo Maurits van Brakel t
    Bertan ton bac dogannay

    BeantwoordenVerwijderen