About

Promo mei: Monica de Klein keert terug naar Meerdijk

by - 10:58:00


De zomerstop is alweer in aantocht, en dus is het tijd voor de aller laatste maandtrailer van dit seizoen. We zien hierin dat er onverwacht bezoek is voor Bing en Nina. 

Actrice Camilla Meurer maakt vlak voor de zomerstop haar rentree in GTST als Monica de Klein. De moeder van Manu vertrok in november 2015 voor de tweede keer uit Meerdijk, nadat ze Bing heeft verteld over haar deal met Ludo. Bing en Monica regelden nog wel co-ouderschap over Manu voor ze definitief wegging.

Nu is ze terug omdat ze haar zoon mist. Nina is hier alles behalve blij mee, maar wat gaat haar rol worden in aanloop naar de spannende zomer cliffhanger?

De verstandhouding tussen Luuk en Linda lijkt alles behalve goed na hun zoveelste break-up. Linda wil weer gaan daten, maar dit vindt hij niet zo leuk.. Komen de twee nog weer bij elkaar?

Ook Nola en Steef krijgen het weer flink te verduren. Nola's verjaardagfeestje komt eraan, en Bing ontdekt dat ze een vape heeft. Steef zit middenin zijn examenweek, maar gaat stiekem weg om naar feestjes te gaan en alcohol te drinken.. Hoe loopt dit af?

Er is ook goed nieuws: Ludo en Stefano hebben het definitief goed gemaakt en keert weer terug in huize Sanders. Ook neemt hij Merel mee naar een etentje bij hun thuis. Het lijkt steeds serieuzer te worden tussen de twee.

De zorgen om Laura blijven groeien. Ze krijgt steeds meer terugvallen. Heeft dit gevolgen voor het huwelijk van Henk en Laura?

BEKIJK HIERONDER DE LAATSTE MAANDTRAILER!


You May Also Like

0 comments