About

Maandtrailer november: Cato toch verliefd op Daan

by - 22:53:00


 

De maand november lijkt voor veel Meerdijkers weer zeer onrustig te worden. Linda verkoopt het huis van Anton en sluit haar herinneringen eraan, maar komen er ook nieuwe liefdes om de hoek kijken, maar gaan er ook wegen scheiden voor bepaalde koppels...

Zal Rik weer terugkeren bij Shanti, of blijft hij nog een tijdje weg? En gaan ook de wegen van Laura en Henk zich scheiden omdat zij niet wil samenwonen?

Daan is weer aan het daten, en schiet eindelijk raak, totdat Cato erachter komt dat ze wel verliefd is op hem. De twee vinden elkaar toch. Gaat deze liefde opbloeien?

De liefde tussen Merel en Lynn lijkt een beetje bekoeld. Merel vindt dat Lynn van samenwonen een heel ding maakt en wil ook haar eigen ding kunnen doen. Overleeft hun relatie dit?

Nu Linda officieel uit huize Bouwhuis vertrokken is, kan ze haar zinnen zetten op een nieuwe man. Ze is toch gevallen voor de charmes van de nieuwe huisarts Luuk Bos. En ook hij lijkt interesse in haar te hebben. Janine vindt dat ze een move moet maken en dat gaat ze dan ook doen. Wat is zijn reactie?

Bij Laura en Henk zijn er ook spanningen. Henk wil nog steeds graag samenwonen maar hij weet dat Laura dit niet wil, net nu ze in haar nieuwe huis is ingetrokken. Nu wil Henk de stekker uit de relatie trekken...

De stress speelt de familie Verduyn al een aantal weken parten. Steef heeft last van hevige paniekaanvallen, Demi trekt in bij Marwan in het Paleis, en komt Henk weer terug in huize Verduyn. Merel komt absoluut niet terug, want ze is nu zelfstandig. 

De verhaallijn rondom Chanel en haar vader Barry gaat rare vormen aannemen als Ludo zich er ook mee bemoeit. Hij komt erachter dat de vader van Chanel geen lieverdje is. Hij wordt verdacht van mishandeling, en er loopt een onderzoek naar hem vanwege moord. Nola is zeker in gevaar, en komt in het ziekenhuis terecht. Wat is hier gebeurd?

Bekijk hieronder de maandtrailer van november!



You May Also Like

0 comments