About

Maandtrailer oktober: Spanningen binnen families lopen hoog op

by - 19:33:00

 


Het nieuwe seizoen is nog maar net begonnen, maar de spanningen binnen veel families in Meerdijk lopen alweer hoog op! Hier lees je wat er de komende maand staat te gebeuren.

Familie Verduyn verder zonder Julian
Nu Julian in de gevangenis zit, moet ook het huishouden en de zorg voor Tom verdeeld worden onder minder mensen dan normaal. De stress bezorgt de familie Verduyn een hoop puinhoop. Demi zit met school en de zorg voor Tom, Steef krijgt allerlei klusjes in het huishouden erbij, en dat lijkt hem de kop te kosten, wat onderweg op de fiets lijkt er iets met hem te gebeuren... Zou de stress hem parten spelen?

Nola's geheim
Ook bij Nola lijkt er van alles te spelen nu ze op de middelbare school zit. Ze maakt een nieuwe vriendin, Chanel, maar die lijkt een duister plan met zich mee te brengen. Als Nola's nieuwe jas en haar schooltas gestolen wordt, lijkt Bing haar te gaan volgen waarop Nola ontzettend boos wordt, maar wat zal hij daar aantreffen? Wat houdt Nola hier verborgen voor haar ouders?

Rechtszaak tegen Agaath
Rik spant uiteindelijk toch een rechtszaak tegen huisjesmelker Agaath van Dijnselburg aan na de explosie in de flat, waarbij Shanti gewond raakte en die er voor zorgde dat baby Jasmijn dood geboren werd door de gevolgen hiervan. De uitslag is niet leuk: het is Shanti's eigen schuld dat ze terug naar binnen ging tegen de regels is. De twee lijken hierdoor alleen maar uit elkaar te groeien, en lijkt Rik er zelfs voor te kiezen om te vertrekken. Uiteindelijk krijgt Shanti een enorm schuldgevoel, maar is het dan niet al te laat?

Stefano versus Daan
De strijd tussen Stefano en Daan lijkt andere vormen aan te nemen. Het is zelfs zo dat er een vrouw in betrokken lijkt te raken, als Daan opnieuw een date heeft waar Stefano het ook heel gezellig mee krijgt... Stefano vertrouwt Daan niet en Ludo heeft nog steeds niks door dat de twee elkaar totaal niet mogen. Totdat Stefano bij Ludo aanklopt: hij moet alle contacten met Daan verbreken, en dat eist hij.

Laura en Henk
Linda komt weer in Huize Bouwhuis wonen, maar Henk wil het liefst zo snel mogelijk weg en wil toch samenwonen met Laura. In een van de podcasts was al te horen dat Laura haar eigen huis gaat krijgen, dus dit lijkt dan toch te gaan gebeuren ondanks dat ze niet wil samenwonen.


Bekijk hieronder de gehele maandtrailer van oktober 2022!


You May Also Like

0 comments