About

GTST genomineerd voor Televizier-Ster Impact!

by - 13:34:00

 



Gisterenavond zijn de genomineerden van de nieuwe categorie Televizier-Ster Impact bekend gemaakt bij Jinek. Kiefer Zwart en Tamara Brinkman zaten daar aan tafel, omdat bekend werd dat hun verhaallijn in GTST is genomineerd voor de Televizier-Ster die sinds dit jaar in het leven is geroepen.

Omdat er zoveel wordt losgemaakt door TV-programma's is besloten om deze nieuwe categorie toe te voegen in het bekende rijtje van Televizier-sterren die er al zijn: De Gouden Televizierring voor het beste programma, Televizier-Ster Acteur, Televizier-Ster Presentator, Televizier-Ster Jeugd, Televizier-Ster Talent en Televizier-Ster Online Video-serie. 

De andere twee genomineerden zijn de online serie BOOS van Tim Hofman, waarin seksueel wangedrag en machtsmisbruik naar voren kwam bij The Voice of Holland. Vlak daarna kwam de verhaallijn over seksueel geweld in GTST, wat helemaal aansluit in deze categorie. En de derde genomineerde is Make Up Your Mind, waarin bekende Nederlanders als Drag Queen zich presenteren en hiermee iets willen losmaken, dat je jezelf mag zijn.

Op donderdag 6 oktober zal het Gouden Televizier-Ring Gala weer plaatsvinden, wat wordt uitgezonden op NPO 1, rond 21:00.


You May Also Like

0 comments