About

GTST spoilers 29 augustus t/m 1 september 2022

by - 10:13:00

 




Maandag 29 augustus: start van 33ste seizoen
Daags na het liefdesfeest van Bing en Nina wacht iedereen in spanning op de geboorte van Rik en Shanti's kindje. De emoties en spanningen lopen hoog op. Rik krijgt van de arts bericht over de bevalling en is in diepe shock. Wat is er gebeurd?

Dinsdag 30 augustus
Het droevige nieuws over Shanti en Jasmijn laat niemand onberoerd. Stefano gaat zelf op onderzoek uit in de tuin van Ludo en Janine en confronteert Ludo met de ring van Leon en dat zorgt voor onverwachte ontboezemingen. Daan biedt Rik een helpende hand. Nina durft niet naar binnen te gaan in het ziekenhuis. Merel wil weten wat Lynns actie te betekenen had. Julian is weer op vrije voeten en heeft veel uit te leggen.

Woensdag 31 augustus
Julian doet eerlijk zijn verhaal waarom hij de afgelopen dagen niet thuis was. Merel is woedend als ze hoort van Julians betrokkenheid bij illegale diamanthandel: zo kan ze de toelating tot de politieacademie wel vergeten. Rik voelt zich gesteund door zijn vrienden. Luuk Bos roept een emotionele Linda tot de orde en heeft een voorstel voor haar.

Donderdag 1 september
Merel schrikt als ze hoort dat Oriana een ring voor Lynn gekocht heeft. Ze besluit eerlijk te zijn over haar gevoel. Linda heeft geen zin om in de praktijk te gaan werken en Janine poogt haar op andere gedachten te brengen. Bing vindt een onaangenaam bericht tussen de gelukswensen voor hun huwelijk.

You May Also Like

0 comments