About

Charly Luske gaat zijn vrouw Tanja Jess achterna en heeft gastrol in GTST

by - 21:57:00

 




Videoland-kijkers hebben het waarschijnlijk al gezien, maar op dinsdag 18 januari is er alweer een BN'er te zien in Meerdijk. Van september 1997 tot september 2000 speelde zijn vrouw Tanja Jess al een grote rol in GTST, nu is Charly Luske zelf te zien als Lars Berenschot, de man van Mare Berenschot, de vrouw waarmee Bing eenmalig het bed deelde voordat zijn vrouw Nina terugkeert uit Indonesië.

Als Nina terugkeert, heeft haar man Bing geen grote verrassing als ze thuis komt. Hij vertelt haar in alle eerlijkheid wat er gespeeld heeft tussen hem en zijn investeerder Mare. Nadat ze zijn verhaal heeft aangehoord, gaat ze in haar CS op zoek naar informatie over Mare. Ze maakt een afspraak met haar man Lars. Hij denkt dat hij een afspraak heeft over juridisch advies, maar komt er al snel achter dat het om een andere reden gaat. Ze doen het met elkaar. Ze hebben seks gehad, zegt de zichtbaar aangeslagen Nina. Ik weet het, ik was zelf ook helemaal in shock, zegt ze voordat Lars heeft kunnen reageren. Maar wat blijkt, Mare en Lars hebben een open relatie! Nina blijft in shock achter na het gesprek...

Het zou hier helaas gaan om een eenmalige gastrol volgens RTL Boulevard. We kennen Charly natuurlijk allemaal van het tweede seizoen van The Voice of Holland, waar hij onverwachts in de halve finale eruit gestemd werd. Chris Hordijk, de broer van zangeres Lisa Lois, die X Factor won, kreeg van de stemmers thuis de voorkeur boven Charly. Daarvoor speelde hij in verschillende musicals, zowel in Duitsland van We will rock you als in Nederland. Ook is hij stemacteur en heeft verschillende films ingesproken. In 2012 won hij Your face sounds familiar, een programma waarin hij zich omtoverde tot een bekende artiest uit het buitenland en de sterren van de hemel zong als Adele. Ook deed hij in datzelfde jaar mee in The Passion als Judas. 

De laatste paar jaar is hij aan het touren door het land met een eerbetoon van George Michael en nu was hij bezig met een theatershow over Robbie Williams, maar helaas door alle maatregelen gaat dit nu niet door.

De aflevering met Charly Luske is dinsdag 18 januari te zien!


You May Also Like

0 comments