About

GTST spoilers 20 t/m 23 september 2021

by - 19:39:00

 



Maandag 20 september
Ludo en Janine schrikken wanneer ze in de krant lezen dat de auto van Leon is gevonden. Saskia is bang dat haar relatie met Julian te veel in een sleur terecht is gekomen. Terwijl Alex het steekwapen van Ilyas heeft gevonden, denkt Daan meer te weten over Leons einde.

Dinsdag 21 september
Shanti gaat op onderzoek uit naar de identiteit van haar vader. JoJo probeert vrede te vinden met het feit dat Ilyas niet meer weet wie ze is. Janine wil precies van Ludo weten welke duistere zaakjes in Leons boekje staan.

Woensdag 22 september
Shanti geeft de moed op haar vader ooit nog te vinden, maar Rik zet het onderzoek stilletjes voort. Zal hij informatie over haar vader weten te vinden? JoJo is geschokt als Ilyas haar zowaar lijkt te herkennen. Bing zet Julian aan het denken over zijn relatie met Saskia.

Donderdag 23 september
Daan kamt het kanaal waar Leons auto lag uit in de hoop aanwijzingen te vinden. Zal hij achter de waarheid komen? Henk wil indruk maken op Laura en voegt zich bij een klaverjasclubje. Marwan bekent dat de daders het eigenlijk op hem gemunt hadden. Hoe zal JoJo hierop reageren?

You May Also Like

0 comments