About

GTST spoilers 13 t/m 16 september 2021

by - 18:32:00

 



Maandag 13 september
Daan doet een belangrijke ontdekking in het onderzoek naar Leon. Steef heeft een belangrijk game-toernooi, maar moet eigenlijk op Tom passen. Bing neemt JoJo mee naar de buurtsuper. Lukt het om haar angstgevoelens kwijt te raken?

Dinsdag 14 september
Richard probeert zichzelf niet verdacht te maken bij Daan, maar wat vindt Ludo van zijn gekozen tactiek? Shanti wordt aan het twijfelen gebracht over Billy's eerlijkheid. Marwan krijgt verontrustende berichtjes van Nanda en wil weten wie zijn broer neergestoken heeft.

Woensdag 15 september
Linda wordt achterdochtig wanneer Anton opeens gezond gaat leven. Saskia krijgt onverwachte aandacht van haar collega. JoJo krijgt een grote klus aangeboden door DJ Douglas, maar twijfelt of ze die wel aan kan nemen. Als Marwan de daders op het spoor denkt te zijn, wil hij verhaal halen.

Donderdag 16 september
Janine doet er alles aan om haar schuldgevoel over het lijk van Leon kwijt te raken. Shanti krijgt eindelijk een langverwachte reactie. Richard daagt Ludo uit om samen te werken. Durft Marwan zijn vader te vertellen over de werkelijke reden van de steekpartij?

You May Also Like

1 comments