About

Vertrekt straks ook Stephanie van Eer uit GTST?

by - 11:22:00

 


Gaat er opnieuw een vast castlid GTST verlaten? Het heeft er naar alle schijn van dat we na de zomerstop Stephanie van Eer niet meer gaan terug zien als JoJo Abrams. In de aller nieuwste spoiler van dinsdag 22 juni is namelijk te lezen dat Bing en Nina samen tijdelijk vertrekken naar Indonesië, en Bing zijn halfzusje vraagt om mee te gaan.

In de nieuwste aflevering die nu op Videoland staat, van dinsdag 15 juni, is al te zien hoe Bing en Nina plannen maken om een paar maanden naar Indonesië te gaan voor Nina's bedrijf La Nina. Ze wil een doorstart maken en een gloednieuwe kledinglijn opzetten. Dit loopt zo goed, dat ze daar de perfecte stoffen gevonden heeft voor haar lijn. Ondertussen kunnen ze daar veldwerk doen en kunnen Nola, Manu en Max naar een internationale school. 

Nu JoJo is geslaagd voor haar zangexamen en graag in musicals wil spelen, maar het in Nederland nog niet echt wil lukken, is de kans groot dat ze er even tussen uit wil en uit gaat zoeken wat ze nou wil.

Tot vlak voor de zomercliffhanger is ze sowieso nog te zien. Wat zal JoJo gaan beslissen? En wat betekent dit voor haar relatie met Ilyas? 

You May Also Like

0 comments