About

Verdrinkt Billy in haar eigen bad?

by - 09:51:00

 



De cliffhanger komt dichterbij, en dus worden er in GTST ook een aantal verhaallijnen afgerond of tot zijn hoogtepunt gebracht. Er lijkt definitief een breuk te komen na het prille huwelijksgeluk tussen Richard en Billy. In haar emoties weet ze niet meer wat ze doet en zet het op een zuipen.

In de nieuwe maandtrailer konden we al zien dat Billy de Palma steeds verder wegglijdt in haar emoties. In de aflevering van maandag 14 juni zijn deze beelden te zien. 

Billy voelt zich in de steek gelaten en vraagt Shanti of ze haar gezelschap wil houden. Die is te druk bezig, nu Rik weer bij haar in trekt nadat ze het hebben uitgepraat. In De Rozenboom komt ze haar assistent Larissa tegen. In een nieuwe dronken bui valt ze gasten lastig, en gaat ze op haar hotelkamer verder met waar ze gebleven was. Opnieuw belt ze Shanti, met weinig succes. Ze hoort de berichten van haar moeder aan en probeert haar te bellen, maar dan valt Billy's telefoon in het water. Waarna ze steeds verder wegglijdt in het bad... Zal ze zichzelf op tijd kunnen gaan redden?

You May Also Like

0 comments