About

Robin Martens ziet comeback in GTST wel zitten

by - 12:01:00

 



Robin Martens zou meteen ja zeggen als ze terug zou worden gevraagd in GTST. Dit vertelde ze in een aflevering van Op de gevoelige plaat van Shownieuws, gemaakt door fotograaf William Rutten. Hierin blikt ze terug op een aantal roerige jaren van haar jeugd en haar tijd in GTST.

De actrice vertelt hier ook dat ze de soap erg mist en droomt van een comeback. Ze maakte in 2010 haar debuut in GTST. In eerste instantie zou ze als gastrol te zien zijn voor een half jaar, maar dit beviel haar zo goed dat ze tot 2018 erin bleef. Met spraakmakende verhaallijnen en vurige romances beleefde haar personage Rikki heel wat in Meerdijk. Totdat Robin kreeg te horen dat ze het tijd werden voor verandering en moest ze noodgedwongen de soap verlaten. Het kwam als een slag bij heldere hemel voor haar en zat er wel even mee in de put. Ze keerde nog wel twee keer kort terug, in 2019 en eind 2020 voor de bruiloft van Rik en Shanti. Nu ziet ze toch weer zitten om binnenkort weer een grotere rol te krijgen.

Voorlopig is daar nog geen sprake van. Robin is namelijk hoog zwanger van haar eerste kindje. Ze zal een meisje verwachten. Moeder worden is een van Robin's grootste wensen die in vervulling komt.

Het hele interview met Robin Martens is hieronder te bekijken.


You May Also Like

0 comments