About

Open eindes, onverwachte twists én goede tijden in cliffhanger seizoen 31

by - 19:25:00

 



Na een veelbewogen seizoen, waarop de kijkcijfers eindelijk een beetje beginnen te stijgen, is daar de jaarlijkse zomercliff weer. Op donderdag 8 juli komen verhaallijnen tot zijn hoogtepunt.

Sommige inwoners van Meerdijk worden overvallen door onverwachte gebeurtenissen, waarbij naar de gevolgen slechts te gissen valt. Maar de kijker kan zich ook verheugen op een feelgood einde.

In de laatste week komen meerdere verhaallijnen tot een hoogtepunt. Zo maakt baby Tom op woensdag 7 juli het gezin Verduyn weer compleet. Een uit de hand gelopen wraakactie bij de Buurtsuper zorgt voor een dramatische afloop en Ludo krijgt eindelijk zijn veilinghuis weer terug, maar hier zit een addertje onder het gras waardoor de spanning flink oploopt.


Tekst gaat verder onder de foto




Ook doet Roman van Loon, gespeeld door Kiefer Zwart, zijn intrede in Meerdijk. Deze knappe dokter verving Anton tijdens zijn reis met Linda door Amerika, maar als hij daarna in de praktijk blijft werken, zal hij vele vrouwenharten sneller laten kloppen. GTST zou GTST niet zijn als er hier ook iets achter schuil gaat. Hij is vanaf maandag 5 juli te zien in de soap, en ook in het nieuwe seizoen. 

De cliffhanger van seizoen 31 is op donderdag 8 juli te zien om 20:00. Het 32ste seizoen zal op maandag 30 augustus weer te zien zijn, wel 4 dagen per week, van maandag tot donderdag.

You May Also Like

0 comments