About

Na zomerstop nog meer veranderingen bij GTST

by - 20:54:00

 



Producent Idse Grotenhuis heeft in de nieuwe Veronica Superguide magazine aangekondigd dat er nog meer veranderingen aan zitten te komen na de zomerstop. Het 32ste seizoen begint op maandag 30 augustus.

De grootste verandering die ze hebben aangebracht, was al vanaf eind maart te zien. Daar hebben ze de manier van filmen en monteren aangepast, dat de focus meer ligt op de personages. Het is filmischer geworden, legt Idse zelf uit. We hebben de camera's van het statief gehaald en zijn gaan werken met kleinere, handzamere camera's met mooiere lenzen, waardoor we personages meer los kunnen weken van de achtergrond. De focus ligt nu op de personages. Het is filmisch.

Daarnaast werken ze ook om de personages ook op online platformen in te zetten. We hebben een verhaal in het verschiet waarbij een gastkarakter ook online op Youtube actief zal zijn. Ik wil andere kanalen benutten om zo te verbreden.

Wat er nog meer gaat veranderen binnen en buiten de soap, merken we pas na de zomerstop. De eerste uitzending is te zien op maandag 30 augustus. Er gaat iemand uit de vaste gast tijdelijk uit beeld verdwijnen... licht Idse Grotenhuis toe.

Ook ziet ex-GTST acteur Jimmy Geduld het wel weer zitten om terug te keren in GTST. Hij moest noodgedwongen de soap verlaten na drugsgebruik. Hij speelde van 1992 tot 1999 de rol van Arthur Peters. Zijn personage overleed in de serie. Jim had nog wel een paar ideeën voor nieuwe verhaallijnen, die bij producent Idse Grotenhuis als muziek in de oren klinkt. Hij zal Jim er over bellen, hij staat niet afwijzend tegenover een terugkeer van een oude bekende. Dus wie weet zien we hem binnenkort terug in GTST.

You May Also Like

0 comments