About

Richard gaat vreemd met ex-vriendin Indra

by - 21:07:00

 


Het plan van Janine om Richard en Indra weer aan elkaar te koppelen werkt nét iets te goed. De twee belanden met elkaar in bed, maar dit is het werk van Janine. In de kamer van Richard is namelijk een TV geplaatst die alles opneemt. Ze wil wat graag op beeld hebben dat ze toenadering tot elkaar vinden.

Ze stuurt Indra op pad met een camera en wil dat ze haar best doet om haar oude liefde te verleiden. Indra probeert Richard om te praten om nog een gesprek met elkaar te hebben, over haar miskraam. Billy is in Londen voor werk, dus ze heeft alle tijd om het plan te laten slagen. Ze gaat bij hem langs met een smoes om zijn jasje terug te brengen. In het gesprek halen ze oude herinneren op en als ze wil vertrekken belanden ze met elkaar het bed in. Alles staat op camera, waar Leon uiteindelijk heeft voor gezorgd.

De dag erna, op 27 mei, ziet Janine dat haar plan net te goed heeft gewerkt en dat Indra nog steeds gevoelens voor Richard blijkt te hebben. Nadat ze bij Janine is geweest met het bericht dat alles gelukt is maar verder niks meer voor haar wil doen, stemt Janine nagenoegen in. Maar als ze een nieuwsbericht ziet over Richard die algemeen directeur van het veilinghuis is geworden, gaat ze het filmpje toch gebruiken, met alle gevolgen van dien voor het huwelijk van Richard en Billy.

You May Also Like

0 comments