About

Ludo aan de magic truffels in therapie van Ellis

by - 11:02:00

 



De beelden uit de maandtrailer komen volgende week woensdag 19 mei eindelijk aan bod. Hier zien we hem in een water vallen. We komen nu achter dit antwoord. De therapeute van Ludo, Ellis Boekhorst, wil hem een extreme vorm van haar therapie gaan proberen. 

Om precies te zijn magic truffels. Deze geven een psychische trip die vergelijkbaar zijn met paddo's. Het kan leiden tot nieuwe inzichten in jezelf. En dat is precies de reden dat Ellis deze methode toepast op Ludo. In eerste instantie wil hij er niks van weten, en wil het liefst EMDR of hypnose. Toch stemt hij toe. Hierna gaat het snel. Nadat hij het spul opgedronken heeft, het lijkt op een soort van thee, gaan ze terug het bos in. Hier ontdekt Ludo dat hij dichtbij water is en erin wil duiken. Ludo is in zijn waanbeelden in het water gesprongen. Als hij weer bijkomt, beseft hij alles weer... Zou deze extreme vorm hebben gewerkt?

UPDATE: Er gaan berichten dat dit niet realistisch zou zijn, omdat therapeuten geen vorm van drugs mogen gebruiken in hun therapie. Er zijn vormen waar een legale vorm van magic truffels wordt gebruikt, voor psychedelische therapie tegen psychische klachten in Nederland. Ook bestaat er een triptherapie, waar ze hetzelfde kunnen doen.












You May Also Like

0 comments