About

Ludo draait volledig door

by - 17:49:00

 



Na zijn terugkomst in Meerdijk is Ludo niet de oude Ludo voor zijn verdwijning. Zijn verblijf op het booreiland heeft hem vervreemd van zijn familie en zijn vrienden.

Janine probeert te dan ook alles aan te doen om de 'oude' Ludo weer terug te krijgen. Een ritje op zijn eigen paard, passen op zijn kleinkinderen, een potje golven met Anton. Niks lijkt te helpen. Hij lijkt ook vreemde dingen te doen. Janine betrapte hem in een bad zonder water, met zijn armen om zijn benen heen. En tijdens het oppassen op zijn kleinkinderen gooide hij de tafel omver, waar ze bij waren.

Janine die slaat alarm, maar weet niet meer wat ze met haar man aan moet. Ze schakelt de hulp van Anton in, maar die slaat Ludo ook af. Hij wil zijn problemen niet onder ogen komen. Na weer de zoveelste ruzie met Janine, waar hij zelfs zei dat ze tijdelijk ergens anders kon gaan wonen, stapt Ludo de auto in en gaat een stuk rijden. Tijdens de rit denkt hij terug aan het gesprek met Janine, sluit zijn ogen en trapt vol op het gaspedaal..

Nu staat er in de spoiler van maandag 26 april dat Janine in paniek raakt als ze geen contact krijgt met Ludo. Wat zou er toch met Ludo gebeurd zijn na zijn auto ritje?




You May Also Like

0 comments