About

Maand april: Gaan Daan en Shanti iets voor elkaar voelen?

by - 12:23:00

 



De maandtrailer van april is vervroegd uitgekomen, en het lijkt erop dat de schrijvers van GTST deze maand weer een hoop dingen in petto hebben. Het onderschrift luid: Meerdijk raakt verstrikt in een web van leugens. Eerlijkheid duurt het langst, maar daar trekt de komende maand niemand zich iets van aan.

Momenteel zorgen Rik en Shanti nog steeds van Daan's dochter Louise, vanwege de alcoholverslaving van Daan. Hij probeert er alles aan te doen om te zorgen dat Shanti ziet dat het beter met hem gaat. Als ze hem een schop onder zijn kont geeft en hem erop wijst dat hij zijn leven moet beteren, wil hij ook de eerste stap gaan zetten. Van Shanti krijgt hij een abonnement op de sportschool zodat hij straks weer fit is, en het sporten helpt hem af te leiden van zijn problemen. In de nieuwe trailer zien we dan ook dat hij toenadering zoekt tot Shanti, en haar zelfs zoent. Zit hier meer achter of is dit opnieuw een spelletje van hem om Louise terug te krijgen?

Het blijkt ook dat Shanti nogal moeite heeft met zijn plotselinge 'gevoelens' voor haar. Ze praat er met haar moeder over, maar ook met haar beste vriendin Nina. Rik weet van niks en dat wil ze graag zo houden. Ook weet hij niet dat ze Louise af en toe toch mee neemt naar Daan, stiekem. Om zo Daan te stimuleren om toch door te gaan, voor zijn dochter. 

In de zomerstop had Bertrie in Goede Tijden, Zomer Tijden nog aangegeven het niet te zien zitten dat hun personages ook iets zouden gaan krijgen. Die aflevering kan je hieronder terugkijken, samen met de nieuwe maandtrailer.






You May Also Like

0 comments