About

Look en feel aangepast in GTST

by - 12:29:00

 



Er zijn weer nieuwe veranderingen op komst voor GTST. Peter van der Vorst maakte dit al bekend in RTL Boulevard een tijdje geleden, en zou rond het voorjaar op TV moeten komen. 

In de nieuwe aflevering van maandag 29 maart die al op Videoland te bewonderen is, zien we inderdaad dat de eerste veranderingen zijn ingevoerd. De look en feel van de soap is drastisch omgegooid. 

Vanaf seizoen 28 kampt GTST al met dalende kijkcijfers en waren er een hoop dingen die moesten veranderen. De soap moest weer herkenbaar worden, en realistischer. Zo kwam Julian Verduyn weer terug, met een compleet nieuw gezin, en met een hond. De sets werden veranderd, en ook de scripts van de personages zijn beter geworden. Ook zijn er een hoop personages die de serie verlaten hebben.

Met de komst van Romy Monteiro in de soap is er een actrice met ervaring bijgekomen. GTST zet weer een koers in de goede richting door goede acteurs te kiezen voor de juiste rollen. En Peter van der Vorst kondigde ook aan dat er nog een aantal verrassingen aan zitten te komen...


You May Also Like

0 comments