About

Roos van Erkel en Korneel Evers krijgen rol van adoptieouders

by - 12:48:00

 



In de zoektocht naar de juiste keuze voor de adoptie ouders voor het kindje van Demi en Marwan komt er vanaf maandag 1 maart een gezin langs bij de familie Verduyn. Deze acteurs zijn niet geheel onbekend.

Roos van Erkel en Korneel Evers zullen Marleen en John gaan spelen, misschien straks wel de toekomstige adoptie ouders van het kind. In het voorstukje van de aflevering van maandag 1 maart maken daarom Marleen en John kennis met de familie en de zwangere tiener. In eerste instantie gaat het om een pleeggezin, maar ze zouden later het kindje ook willen adopteren. Maar wat vind Demi hiervan?

Actrice Roos van Erkel kunnen we kennen van haar huidige rol in Spangas als docent. In 2020 speelde ze in het A-woord en Toren C. Ze is bekend geworden door de film Het Bombardement waar ze samen de hoofdrol had met zanger Jan Smit.

Degene die haar man gaat spelen is Korneel Evers. Hij is binnenkort te zien in de film van De Luizenmoeder, heeft gastrollen gehad in o.a. Flikken Maastricht in 2011 en 2021, en speelde in de verfilming van De Heineken Ontvoering. Ook heeft hij vele theatershows gedaan.


You May Also Like

2 comments