About

Billy huurt een vrouw in om Daan te drogeren

by - 17:23:00

 



Het plannetje van Billy de Palma om Louise af te willen pakken van Daan lijkt te lukken. Haar dochter Shanti is stapelgek op haar oppas kindje en ze is er zelfs zo obsessief mee bezig. Billy wil dat de kinderbescherming ervoor zorgt dat Louise officieel wordt afgestaan aan Rik en Shanti.

Maar dan moet ze Daan wel weer aan het drinken zien te krijgen. Ze huurt een vrouw, Annabel, in om dit klusje voor haar te klaren. In De Koning doet ze net alsof ze is laten zitten door haar date en begint een gesprek met Daan om zo met hem mee naar huis te kunnen. Daar drinken ze alleen maar thee, maar kan toch ongemerkt wat in zijn thee doen zodat hij laveloos op de bank achter blijft. Aan Annabel de taak om het huis zo rommelig achter te laten en het eruit ziet alsof hij weer gedronken heeft.

Na de thuis komst van Tiffy ziet ze hem liggen met een lege fles wodka. In de aflevering van woensdag 3 februari wil ze dit zo snel mogelijk aan Rik vertellen, omdat ze Daan niet geloofd. Daarnaast wil Rik eerst verhaal halen bij zijn broer voordat hij verkeerde conclusies gaat trekken. Maar dan is het al te laat: Billy stuurt een e-mail met daarin foto's en informatie naar de kinderbescherming. Deze staat bij Daan op stoep en heeft een melding binnengekregen... Zal Daan de waarheid vertellen?

Deze scenes zullen te zien zijn op maandag 1 februari, dinsdag 2 februari en woensdag 3 februari, en voor de kijkers van Videoland zijn deze nu allemaal te bekijken.

You May Also Like

1 comments

  1. interessant, zal de foto van die mevrouw al maar dacht dat het Nina is maar moest al evt nadenken. maar dit verklaart alles. dankjewel voor de infomatie.

    BeantwoordenVerwijderen