About

Overleven Bing en Nina het ongeluk op de kermis?

by - 21:04:00



Op dinsdag 20 oktober wordt dan de officiële cliffhanger van seizoen 30 uitgezonden, die vanwege de verplichte opnamestop in maart helaas is uitgesteld en in het 31ste seizoen is te zien. 

Rik heeft een geweldig idee bedacht om zijn vriendin Shanti op geheel originele wijze ten huwelijk te vragen. Ze is helemaal gek van Grease, en hij heeft daarom een kermis afgehuurd om daar de Grease-act op te gaan voeren. Samen met zijn halfbroer Daan en beste vriend Bing hebben ze de voorbereidingen al getroffen, het is dan aan Nina om Shanti naar de plek toe te lokken. Na de act vraagt hij haar ten huwelijk: ze zegt ja! Ondertussen lopen de spanningen tussen Nina, Daan en Bing ook op.

Daan wordt namelijk geïnspireerd door zijn halfbroer en wil Nina ook ten huwelijk vragen. Hij weet niet dat Nina eigenlijk Bing terug wil. Ook weet hij nog niet dat ze zwanger is van zijn kind. Als hij op een knie gaat, en haar de vraag stelt, moet Nina eerlijk zijn: ze vertelt hem dat ze zwanger is dat ze het opnieuw wil proberen met Bing. Daan weet niet wat hij hoort, dat hij haar per ongeluk duwt en zij over een balustrade valt. Precies op een plek waar een kermisattractie op volle toeren draait...

Bing ziet dit gebeuren en is er razendsnel bij om zijn grote liefde te kunnen redden. Ze is buiten bewustzijn, maar als hij haar van de attractie probeert weg te trekken wordt hij zelf geraakt.

Hoe zal dit aflopen? Komt hij hier ongeschonden uit? En hoe loopt het met Nina en haar kindje af?

You May Also Like

0 comments