About

GTST bestaat 30 jaar: Jubileum magazine en speciale afleveringen

by - 11:27:00

 


Het is een feestdag voor GTST! De soap mag dertig (!) kaarsjes uitblazen. En natuurlijk wordt dat gevierd, maar door de uitbraak van het coronavirus is er geen groot feest gepland. Maar er staan nog leuke dingen te gebeuren... Lees hieronder snel meer!

Jubileum aflevering op 1 oktober
Vanavond begint de speciale jubileum aflevering waarin Laura en Janine centraal staan over hun verdriet. Laura raakt van slag als ze een telefoontje krijgt van iemand die ze al heel lang niet gesproken heeft, en ook een oude bekende komt terug om haar te steunen: Robert! Samen denken ze terug aan de tijd waarin hun zoon Arnie verdween en verongelukte met een vliegtuig. Ook Janine heeft het moeilijk met de vermissing van haar man Ludo. Ze krijgt een bijzonder visioen...

Nieuw magazine in teken van 30 jaar GTST
Ter ere van het 30-jarig bestaan komt GTST met een nieuw magazine. Het GTST Jubileum Magazine, met als hoofdredacteur Stephanie van Eer (JoJo), is vanaf vandaag te pre-orderen op www.gtstmagazine.nl. Als je hem besteld, krijg je hem op 20 oktober in huis. Vanaf 3 november ligt hij in de winkels.

Nog een speciale aflevering op 20 oktober
Op 20 oktober zal nog eens een spectaculaire aflevering te zien zijn vol romantiek en spanning. Rik gaat hierin zijn Shanti ten huwelijk vragen, wat natuurlijk Ferri Somogyi al verklapte in Goede Tijden, Zomer Tijden. Hij heeft er een Grease-act voor bedacht. Maar door een opeenstapeling van pech pakt het voor sommige Meerdijkers ongunstig uit...

Acteurs te gast bij Jinek
Gisteravond (30 september) waren er een aantal acteurs te gast bij Eva Jinek. Caroline de Bruijn, Jette van der Meij, Cas Jansen, Ferri Somogyi en voormalig GTST-actrice Tanja Jess waren hierin te zien. Hieronder is het terug te bekijken in 2 delen.




You May Also Like

0 comments