About

Dit gaat er gebeuren in de 30-jarig jubileum aflevering

by - 09:16:00

 



Op donderdag 1 oktober is het zover: het 30-jarig bestaan van GTST. Helaas wordt het dit jaar wat minder groots gevierd dan andere jubilea, vanwege het coronavirus. Er zouden een paar oude bekenden terugkeren voor deze aflevering, maar dat zit er niet in. Wat er wel staat te gebeuren, lees je hieronder.

De schrijvers zijn hard bezig geweest om de lopende verhaallijn van Ludo's vermissing erin te verwerken. Janine heeft het erg zwaar om haar man te moeten missen en krijgt hierin steun van goede vriendin Linda en vindt zij dat Laura ook meer aandacht moet geven aan haar vriendin. Janine leeft ondertussen in haar eigen wereld, en moet ze ook nog eens L'absence uit de handen van Richard houden. Zo zijn er visioenen te zien, waarin Janine's leven met Ludo voorbij flitst.

Het jubileum gaat Laura ook niet voorbij: ze krijgt een bijzonder telefoontje van iemand die ze al een tijdje niet gesproken heeft. Dit blijkt iemand van het eerste uur te zijn: Robert Alberts. Samen met zijn ex-geliefde denkt hij terug aan het hartverscheurende verlies van hun zoon Arnie en de zoektocht in Venezuela. 

De aflevering zal op donderdag 1 oktober om 20:00 te zien zijn op RTL 4.

You May Also Like

0 comments