About

Keren Billy de Palma en Rikki de Jong terug in GTST?

by - 11:15:00



Afgelopen week verscheen er een foto op Instagram stories van Ferry Doedens. Er worden opnames in het bos gemaakt en niemand minder dan Robin Martens en Lone van Roosendaal waren van de partij. Dit kan duiden op het huwelijksfeest van Rik en Shanti.

Een paar weken geleden vertelde Ferri Somogyi in de talkshow Goede Tijden, Zomer Tijden dat zijn personage Rik zijn grote liefde Shanti ten huwelijk gaat vragen. En ziet er dus naar uit dat ze 'ja' tegen zijn aanzoek gezegd heeft en dat de soapmoeder en soapdochter van beiden terug keren voor dit heugelijke moment. Billy vertrok afgelopen januari naar Costa Rica om daar een strandtent te beginnen, zonder haar dochter Shanti. Ze had net het geluk bij Rik gevonden en koos daarom om in Meerdijk te blijven.

Rikki vertrok eind december 2017, om samen met nieuwe liefde Abel een nieuw leven te beginnen in Rotterdam. Hij had daar zijn droombaan gevonden als leraar. Ze kwam in 1 aflevering weer terug, vorig jaar op 1 april, toen de moeder van Rik en Daan overleed.

You May Also Like

0 comments