About

Castfoto en nieuwe acteurs onthuld voor seizoen 31

by - 11:24:00



Vanavond is het weer zover: het 31ste seizoen van GTST is te zien. En daar hoort natuurlijk ook de nieuwe castfoto bij. En dit seizoen zijn er twee nieuwe acteurs te zien. Benieuwd wie? Lees snel meer!

Ook zien we dat Bo Maerten, die de rol van Amelie Hendrix speelt, niet op de castfoto staat. Dit kan duiden op een tijdelijke rol. En voor de oplettende kijker op de foto zien we ook geen Valentijn erop staan. Vincent Visser vertelde namelijk al in Goede Tijden, Zomer Tijden dat zijn personage Valentijn  zal gaan vertrekken. Maar hoe verklapt hij niet.

Hassan Slaby zal de rol van Marwan El Amrani gaan spelen, de broer van Ilyas. Hij is vooral bekend van zijn rol in Spangas, waarin hij Eman speelde. In de films Razend en Rokjesdag had hij ook al een rol te pakken. Zijn laatste rol was in Papadag, hij speelde daarin een van de hoofdrollen.

Wie niet op de castfoto staat maar welk is aangekondigd als nieuw castlid, is Christine van Stralen. Zij zal de rol van Judith Schoof gaan spelen, een nieuwe patiënt in de huisartsenpraktijk van Anton en Amir. Christine kun je kennen uit Celblok H, Dunya en Desie. Ook speelde ze net als Hassan in Spangas en in Papadag. Beide rollen zijn vanaf half september in GTST te zien.

Vanavond kan je weer genieten van GTST, 4 dagen per week om 20:00!
   

You May Also Like

0 comments