About

Dorian Bindels onthult castleden na opnames officiële cliffhanger

by - 21:57:00



Er worden steeds meer dingen bekend over het nieuwe seizoen, wat tevens het jubileum seizoen is: op 1 oktober zal GTST haar 30 jarig jubileum vieren. Normaal gesproken zou dat een speciale aflevering worden, maar door de coronacrisis is dit even wat anders geworden dan gepland.

Alhoewel, de officiële cliffhanger stond gepland voor 26 juni. Tijdens de crisis waren de opnames stilgelegd en waren ze een maand verwijderd van de cliffhanger. Deze zou precies op 1 oktober uitgezonden kunnen worden. Momenteel wordt alweer 5 weken gedraaid, wat betekent dat de cliffhanger al op beeld staat. De vraag is natuurlijk: gaat er iemand dood?

De acteurs zijn normaal uiterst voorzichtig met het dingen delen op social media, maar toch kwam Dorian Bindels met een foto op zijn Instagram stories. Hij plaatste een foto van het draaischema van de dag. Op deze callsheet staat hoelaat de acteurs verwacht worden op de set. Hiermee onthult hij wel dat zowel zijn personage Daan Stern, zijn soapbroer Rik, Shanti, Bing en Nina de cliffhanger overleven.



Grote kans dus dat er een slachtoffer gaat vallen in de verhaallijn van Ludo, Richard en Valentijn...

You May Also Like

0 comments