About

Bloeit de liefde tussen Bing en Nina in nieuwe seizoen weer op?

by - 19:52:00



In de aller eerste aflevering van de talkshow 'Goede Tijden, Zomer Tijden' die vandaag op RTL.nl en op de website van RTL Boulevard te zien is, tipt Marly van der Velden een tipje van de sluier op over haar verhaallijn tussen haar personage Nina, haar ex-man Bing en haar geliefde Daan. Zo lijkt het er sterk op dat de liefde tussen de oud-geliefden weer oplaait.

In het afgelopen seizoen was te zien hoe Nina vreemd ging met Daan, en Bing haar betrapte in hotel De Rozenboom. Hierna volgde een hevige strijd en vechtscheiding. Toch bekoelde het nadat de kinderen besloten om samen weg te lopen en er een zoektocht ontstond en ze daarna pas beseften wat er echt belangrijk is, er namelijk samen uitkomen voor de kinderen. In het nieuwe script dat Marly mag voorlezen staat dat Nina weer opnieuw wil beginnen met Bing. En hij lijkt dit te beantwoorden, maar dit wordt bruut verstoord door de binnenkomst van Daan...

Ook licht ze een tipje op over de verhaallijn tussen Richard van Nooten en haar soapvader Ludo Sanders. Nina zal een beetje de dupe gaan worden van de strijd tussen de familie Sanders en Richard.

Hoe het zal gaan aflopen in deze twee verhaallijnen zullen we vanaf 31 augustus weer gaan zien! Bekijk hieronder de eerste aflevering van 'Goede Tijden, Zomer Tijden' terug!


You May Also Like

0 comments