About

Carmen werkt in opdracht van Rob Bekkers

by - 11:20:00



De gemoederen lopen hoog op bij de familie Sanders. Iedereen denkt nu anders over het huwelijk van Ludo en Billy, maar ze weten niet alles. Ze zijn onder druk gezet door Carmen. In eerste instantie leek het er vanuit te gaan dat ze alleen handelde, omdat ze wraak wilde uit liefde voor de kunst.

Maar na de aflevering van maandag 2 september, waarin Carmen Rob opzoekt, is de waarheid boven tafel: Carmen heeft opdracht gekregen van Rob om Ludo en Billy dichter naar elkaar toe te krijgen. Maar om ze zo snel te laten trouwen was niet de planning. Wat zijn motief is van dit plan, lijkt om zijn liefde voor Janine te gaan, maar ook om wraak te nemen op Billy. Billy heeft er namelijk voor gezorgd dat Ludo en Janine uit elkaar zouden gaan, maar Rob heeft gevoelens voor Janine gekregen. Zijn ontvoering is waarschijnlijk in dit plan betrokken geweest, maar wil hij nu Ludo hiervan op laten draaien. Ook Janine heeft deze vermoedens al langer, en is het vertrouwen in Ludo kwijt geraakt.

Rob is met Billy's plan gestopt, maar heeft nu Carmen ingeschakeld. Zij was een oud-patiënt van hem, maar ook zij lijkt voor de charmes gevallen te zijn van de therapeut. Zal het Rob lukken om het hart van Janine te veroveren, of gaat zij mee in het plan om hem te ontmaskeren?

You May Also Like

2 comments

  1. Ik vind dat Rob Beckers terug moet komen! Ik snap niet dat Carmen inwerkt voor Rob. Onnodig. Kom gewoon terug en houd het zo!

    BeantwoordenVerwijderen