About

GTST pakt het beter aan: Er komen gewonere verhaallijnen in het nieuwe seizoen

by - 22:27:00


Het afgelopen tv-seizoen van GTST verkeerde in zwaar weer. Zo zwaar dat ze gedacht hebben om het te verplaatsen naar Videoland of naar RTL 5, maar dit gaat niet gebeuren volgens producent Rohan.

Naar de kritiek is geluisterd, zegt producent Rohan Gottschalk in een artikel van De Telegraaf. "Ik denk dat we als makers een stap hebben teruggezet naar het GTST waar mensen de afgelopen dertig jaar van zijn gaan houden." Afgelopen vrijdag sloot GTST weer af met de jaarlijkse cliffhanger, die nog net iets meer dan 700.000 kijkers trok. Dit moet ook veranderen, weten ze. Daarom is er in het nieuwe seizoen  ruimte voor gewone verhaallijnen te maken, over gewone mensen. 

Het GTST Magazine en het nieuwe GTST Stories verhaal dat vanaf 12 augustus op Instagram te zien is moet al iets duidelijk maken, namelijk een nieuw personage: Puck O'dolphy, die een vriendin van Nina uit Miami blijkt. Wat we niet terug gaan zien, zijn verhalen waarin de kijkers niet kunnen inleven. "Natuurlijk heeft de kijker niet alles dat in GTST gebeurt, in het echt meegemaakt. Maar we gaan meer nadruk leggen op invoelbaarheid en herkenning."

Volgend jaar bestaat GTST alweer 30 jaar, en dat willen ze gaan vieren met de fans.

You May Also Like

1 comments