About

Zoë Xander besluit mee te gaan met Nabil: Anouk Maas 4 juli voor het laatst

by - 22:42:00



Deze exit zagen we al een tijdje aankomen, maar donderdag 4 juli, een dag voor de spannende cliffhanger, is het de beurt aan Zoë Xander om Meerdijk te gaan verlaten.

In de laatste week voor de zomerstop besluit Zoë om toch weer met Rik verder te gaan als hij een poging doet om bij hem terug te komen. Hij heeft haar zelfs ten huwelijk gevraagd, in eerste instantie zegt ze ja en krijgt ze een dure bruiloft, mét de duurste jurk. Met een smoes zegt Rik dat zijn moeder Maria een hoop spaargeld heeft nagelaten na haar dood als erfenis, en hij daar alles van kan betalen. Maar als Zoë erachter komt dat hij het geld moet lenen, beseft ze pas echt dat het bij haar om geld gaat, en dat ze beiden iets anders willen. Ze nemen afscheid van elkaar en gaat Zoë naar het vliegveld. Daar staat Nabil op het punt van vertrekken, en kan nog net op tijd met hem mee.

Dit betekent dat Zoë het avontuur met Nabil aangaat in Dubai, maar komt ze nog terug? Het is niet duidelijk of het vertrek van Anouk Maas tijdelijk of definitief is, zodra dit bekend is staat het erop!

You May Also Like

0 comments