About

Vertrekt Lana Langeveld tijdelijk of definitief uit Meerdijk?

by - 12:15:00



Sinds de terugkomst van haar ex Valentijn Sanders gaat Lana alle kanten op: ze probeert zijn leven in Meerdijk op zijn kop te zetten. Dit lijkt haar ook nog te lukken. De twee zijn nog steeds dol op elkaar.

Exact twee afleveringen van de spannende cliffhanger, op woensdag 3 juli, wil Lana weg uit Meerdijk en heeft haar moeder Sjors al overgehaald dat ze naar Berlijn mag. Ook heeft ze het hele verhaal vertelt, dat ze Valentijn heeft laten onderduiken in de loods en dat ze stiekem iets hadden maar toen hij ging vluchten hij haar keihard heeft laten vallen. Maar ze weet zelf dat ze nog iets voor hem voelt. En dat wil ze ontvluchten, zeker omdat ze niet weer pijn gedaan wil worden. Ook Bing probeert zijn zusje JoJo bij Valentijn uit de buurt te houden. Hij lijkt teveel op zijn vader Nick, die overigens nog steeds vast zit. Bing vindt dat manipulatieve gedrag van hem helemaal niks. En Sjors weet dit ook.

Vlak voordat ze weggaat, besluit Valentijn om haar nog een keer proberen te overtuigen. Lana zoent hem, maar zegt dat dit niks veranderd en vertrekt dus gewoon naar Berlijn.

Betekent dit weer een tijdelijk afscheid, of is dit voor langer? Actrice Faye Bezemer had in de tijd van deze opnames wel haar examens, dus het kan zijn dat dit tijdelijk is. Maar dit weten we niet.

You May Also Like

1 comments

  1. Het blijft spannend, Lana moet wel naar Sjors luisteren en niet zo eigenwijs doen..

    BeantwoordenVerwijderen