About

SPOILER: Dit gaat er gebeuren in de GTST zomer cliffhanger van 2019!

by - 10:46:00



Kijkers van Videoland kunnen vanaf vandaag de cliffhanger gaan bekijken. Ook wij hebben hem al gekeken en gaan een beetje samenvatten wat er gebeurd tijdens deze spannende aflevering!

In de spoilers konden we al lezen dat het een en het ander tussen Daan en Nina gaat gebeuren. Nadat Daan ontwaakt uit zijn coma, lijkt alles ineens goed te zijn tussen hem en broer Rik. Ook Nina en Bing gaan langs en zien het goede nieuws. Maar wanneer Daan en Nina alleen zijn, is er een onverwachte wending: als Nina dichtbij genoeg is, zoent Daan haar! Nina is totaal overrompeld.

Ook zijn Ludo en Billy beiden weer terug. Janine komt hem tegen in CS, en hij zegt dat hij voor zaken weg was. Maar als Janine en Linda in De Rozenboom een wellness dagje hebben, voltrekt zich in de tuin van het hotel een heel ander tafereel: Ludo en Billy staan op het punt om te trouwen!

Ook op de vloglancering van Valentijn, Rover, Kimberly en JoJo lijkt er iets mis te gaan. JoJo voelt zich al een paar dagen niet lekker, maar zo eigenwijs dat ze is gaat ze toch optreden. Na een paar nummers te hebben gezongen gaat ze ineens out. Komt het nog wel goed met haar?

Amir en Sjors zijn precies 3 maanden getrouwd en dat willen ze gaan vieren. Maar Amir heeft vandaag zijn eerste dienst op de traumahelikopter, dus voor hem is dit extra bijzonder. Er is een verkeersongeval gebeurd met 3 gewonden. Samen met nog een andere trauma arts gaat hij erop af. Een vrouw van de bestuurder van de auto is gewond geraakt en de man wil dat hij als eerste zijn vrouw helpt. Als Amir hier tegenin gaat, wordt de man agressief en pakt een knuppel uit zijn auto. Hij verliest de controle over zichzelf en slaat Amir neer. Zijn hoofd bloed en moet met spoed afgevoerd worden met de ambulance. Sjors wordt hierover gebeld en gaat er ook meteen naar toe.
In het ziekenhuis krijgt Amir een hartstilstand en wordt met man en macht geholpen om hem maar in leven te kunnen houden. Dit is dan ook het einde van de cliffhanger!

Overleeft Amir de cliffhanger, en hoe gaat het verder met JoJo? Gaan Ludo en Billy echt trouwen?

You May Also Like

0 comments