About

GTST spoilers 1 t/m 5 juli: Zomer cliffhanger 2019!

by - 17:16:00



Maandag 1 juli
Sjors is het gedram van Lana helemaal zat. Anton raakt betrokken bij een hoogoplopend arbeidsconflict. Rover en Valentijn hebben een tegengestelde visie over de inrichting van hun gezamenlijke woning. Als Zoë een besluit neemt, zien zowel Rik als Nabil dit als een positieve ontwikkeling.

Dinsdag 2 juli
Laura ontdekt dat Rik uitgaven doet die hij zich niet kan veroorloven. Aysen wordt betrapt bij een illegale aankoop. Het voelt voor Anton alsof hij aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven begint. Janine maakt Shanti van slag door wilde theorieën over Billy.

Woensdag 3 juli
Als Janine bij haar positieven komt, heeft ze geen idee wat er gebeurd is, waar ze zich bevindt en in wiens handen ze gevallen is. Aysen belandt in een levensgevaarlijke situatie en denkt zich daar uit te kunnen schieten. Amir moet afspraken afzeggen vanwege werk.

Donderdag 4 juli
Zoë is supergelukkig totdat ze ontdekt wat daar het prijskaartje van is. JoJo wordt tegen haar zin gebombardeerd tot hoofdact van de vloglancering. Bing en Nina hopen Daan te kunnen oppeppen met foute muziek. Toon wordt gearresteerd, maar heeft slecht nieuws.

Vrijdag 5 juli: Zomer cliffhanger seizoen 29
Amir draait zijn eerste dienst op een traumahelikopter en komt in een heftig ongeluk terecht. Janine doet een schokkende ontdekking over Ludo. Nina wordt overrompeld als ze aan Daans ziekenhuisbed zit. De lancering van het vlogkanaal loopt gesmeerd totdat JoJo merkt dat ze over haar grenzen gaat.

You May Also Like

2 comments

  1. Spannende cliffhangerweek..
    Wie zien we na de zomerstop terug?
    En van wie moeten we afscheid nemen in GTST?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat zoe naar rillrik terug gaat

    BeantwoordenVerwijderen