About

Daan zwaargewond naar het ziekenhuis en raakt in coma

by - 17:32:00



De aflevering van maandag 17 juni eindigde met een cliffhanger: zou Daan wel of niet geraakt worden door zijn eigen auto? In de aflevering daarna, op dinsdag 18 juni, krijg je daar antwoord op.

Daan komt klem te zitten en krijgt geen lucht meer. Rik probeert Daan bij bewustzijn te houden, maar hij zakt toch weg. Hij heeft de ambulance al gebeld, en haalt hulp erbij. Gelukkig komt Anton er net op tijd aan fietsen en samen gaan ze naar het ziekenhuis. Daar wordt Daan meteen geopereerd, en met succes. Wel is hij nog buiten bewustzijn, maar buiten levensgevaar. Dit is in eerste instantie zo. Maar als Rik tegen Daan praat, gaat het ineens mis. Hij raakt in shock toestand.

Op woensdag 19 juni ligt Daan in coma, doordat hij in shocktoestand is geraakt. Rik blijft maar bij zijn broertje aan het bed zitten, wachtend op een teken dat hij bijkomt. Zoë probeert hem op te vrolijken en neemt spullen voor hem mee. In het Paleis is Nina om aan Aysen te vertellen dat Daan in coma ligt. Het lijkt alsof het Aysen niks doet, maar dit verbergt ze. Ze wil haar overhalen om naar hem toe te gaan. Aysen is nog steeds gek op Daan volgens Nina maar is te koppig om dit toe te geven. Ook Janine gaat op bezoek maar die weet niet dat Daan in coma ligt. Hij zou namelijk onderzoek doen naar de vermissing van Rob Bekkers, en die dag zou hij daarover informatie aan Janine geven. Ook hier komt ze zonder informatie weer uit het ziekenhuis. Na een poosje is het toch Aysen die even gaat kijken hoe het met 'haar' Daan is. Hoe loopt het met hem af?



You May Also Like

1 comments

  1. Dan moet hij laten zien voor hem dicht is en niet zo dom doen en anders neemt ze later over of wel zeggen dat ze geen familie heb gekend groetjes van Petra verwoerd

    BeantwoordenVerwijderen