About

Noah Valentyn heeft rol in GTST te pakken: hij speelt Nabil

by - 10:42:00



Vanaf volgende week vrijdag duikt er een nieuw gezicht op in Meerdijk. Deze man zou zomaar eens het leven van Zoë op zijn kop kunnen gaan zetten. We weten dat ze Meerdijk binnenkort gaat verlaten, maar hoe? Misschien dat deze man daar een grote rol in gaat spelen.

Noah Valentyn gaat de rol van Nabil op zich nemen. En voor hoelang deze rol te zien is, weten we niet. Noah heeft rollen gehad in Gooische Vrouwen, Goudkust, Hartenstraat en Costa!

In de aflevering van vrijdag 7 juni probeert Zoë nog een keer om Rik terug te krijgen. Ze weet dat ze nu toch een kind van hem wil, maar hij kan haar niet meer vertrouwen. Als ze in De Koning zijn, maakt Rik haar duidelijk dat hij haar niet meer wil en dat zij voor doet als iemand die ze niet wil zijn: Zoë houdt van een rijke man, dat heeft ze met haar nep-relatie met Daan wel bewezen. Nuis het echt over en uit tussen Rik en Zoë. Ze zit huilend aan de bar, totdat er een knappe man binnenloopt en haar vertelt dat hij haar voor altijd gelukkig wil maken. Wat is deze Nabil van plan en meent hij dit?

You May Also Like

1 comments