About

GTST spoilers 3 t/m 7 juni

by - 17:47:00



Maandag 3 juni
Kimberly belooft dat ze JoJo zal helpen bij het versieren van Vic. Janine wantrouwt Ludo. Als het hem officieel gevraagd wordt, ontkent Ludo elke betrokkenheid bij de vermissing van Rob. Rover is slachtoffer van een koppelpoging.

Dinsdag 4 juni
Lucas beraamt een plan om Ludo en Janine te herenigen. Hij heeft de hulp van Nina nodig. Zoë zorgt onbedoeld voor een ruzie tussen Rik en Laura. Daan wordt door Aysen van een interessante politiezaak afgehaald. Dat kan hij niet zomaar laten gebeuren.

Woensdag 5 juni
Valentijn ontdekt dat hij teveel risico heeft genomen. Linda ziet Antons schuldgevoelens en moedigt hem aan om naar Shanti te gaan. Shanti transformeert zichzelf tot sexy stoeipoes. Billy heeft wraakplannen. Kimberly pakt een oud kunstje op: het vervalsen van een ID-kaart.

Donderdag 6 juni
Shanti is verbijsterd als ze ontdekt wat Billy geflikt heeft. Anton behoedt Linda van een bijna fatale fout. Daan handelt overmoedig als hij Louise bij Rik weghaalt. Hij krijgt echter hulp uit onverwachte hoek.

Vrijdag 7 juni
Billy krijgt een melding van haar inbraakalarm. Sjors beklaagt zich bij Kimberly over de koppigheid van Amir. De oplossing die Kimberly hiervoor bedenkt, loopt helemaal mis. Zoë loopt letterlijk een droomprins tegen het lijf.

You May Also Like

0 comments