About

GTST spoilers 27 t/m 31 mei

by - 17:02:00



Maandag 27 mei
Shanti weigert aan de eisen van Anton te voldoen. Linda is van mening dat Shanti Anton chanteert. Rik heeft het goed met Zoë, maar slecht met Daan. Lucas probeert uit alle macht de aanwezigheid van 'Vic' geheim te houden.

Dinsdag 28 mei
Als Aysen hoort dat Daan Rik belazerd heeft, eist ze dat hij het rechtzet. De klik tussen Zoë en Aysen zorgt voor een verhuizing. Shanti vraagt hulp aan Nina, Sjors en Amir, maar hun goede raad bevalt haar niet. Er staat een enorme berg verwijten tussen Anton en Linda in.

Woensdag 29 mei
Als Billy Ludo begint te verleiden, heeft hij meteen door dat dit een test is. Anton gaat de confrontatie met Shanti aan en eist dat ze toegeeft dat ze van alles loopt te faken. Laura en Bing trekken zich de situatie van Rik aan en proberen Daan tot rede te brengen.

Donderdag 30 mei
Anton ontdekt dat hij Shanti veel eerder had moeten geloven. Nu is het te laat. Ludo ontdekt dat hij er door Billy ingeluisd is. Kimberly ontdekt dat JoJo 'Vic' al langer kent dan ze wil toegeven.

Vrijdag 31 mei
Aysen wordt erbij gehaald als er plotseling iemand verdwenen is. Kimberly gaat veel te ver als ze JoJo wil aftroeven door 'Vic' te versieren. Ze krijgt wel zijn ware identiteit te horen. Ludo en Janine strijden voor hun zaak: Ludo zet Rob onder druk, Janine neemt Billy onder handen.

You May Also Like

0 comments