About

GTST spoilers 13 t/m 17 mei

by - 17:09:00



Maandag 13 mei
JoJo snapt niets van een berichtje van Rover dat hij een paar dagen weg en onbereikbaar is. Daan geniet wanneer Rik door Bing op non-actief wordt gesteld. Romy gaat over tot fysiek geweld als Sjors haar tegenwerkt.

Dinsdag 14 mei
Linda krijgt de aanklacht tegen zich te horen. Anton kan er niet over uit dat Linda zo is veranderd. Hij meldt zich op het politiebureau. Amir moet vechten voor zijn leven. JoJo probeert Bing ervan te overtuigen dat Rover in gevaar is.

Woensdag 15 mei
JoJo gaat op zoek naar aanwijzingen voor de verblijfplaats van Rover. Shanti is goed gehumeurd als ze denkt dat ze Linda verslagen heeft. Linda kan niet geloven wat ze in een schuurtje aantreft. Anton raakt in de war van zijn eigen gevoelens.

Donderdag 16 mei
Billy dringt zich aan Ludo op. Zoë wil dat Rik uit de buurt blijft van Jet. Shanti is woest op Anton en wil dat hij een eerdere verklaring intrekt. Rob trekt zijn leugens niet langer en is eindelijk eerlijk tegen Janine.

Vrijdag 17 mei
Zoë kan niet ontkennen wat ze gezien heeft, maar Rik voelt zich door haar verraden. Billy krijgt twee waarheden over haar dochter te horen. Janine verwijt Ludo dat hij Billy niet heeft tegengehouden en dat Billy daardoor hun leven heeft kunnen aantasten.

You May Also Like

1 comments