About

Romy heeft de kroonluchter gesaboteerd

by - 22:23:00


Meerdijk is vanaf de 6000ste aflevering een psychopaat rijker. Romy Dublois lijkt wel zo aardig, maar het tegendeel bewijst in de aflevering van dinsdag 16 april. Zij is degene die het touw van de kroonluchter voor de helft heeft doorgesneden. Vanaf het vrijgezellenfeest in Lapland is ze verliefd geworden op Amir. Nu wil ze Sjors uit de weg ruimen, zodat zij er met hem er vandoor kan gaan.

Maar dit plannetje lijkt alweer te mislukken. Als Amir regelt dat ze beiden op dezelfde kamer slapen, grijpt Romy haar kans. Ze heeft al die tijd haar verlamming verzonnen en als dekmantel kunnen gebruiken. Met een kussen wil ze Sjors wurgen, maar net op dat moment wordt ze wakker. Sjors weet het zeker: ze kan gewoon lopen. Niemand gelooft haar, behalve Nina. Ze huurt een goede dokter in die een test kan doen met Romy, hoe het nu met haar benen gaat. En daaruit kwam helemaal niks.
Romy was haar alweer voor.. Op het einde van de aflevering komt er een flashback waarin te zien is dat Romy het touw doorsnijdt. Wat staat er nog meer te gebeuren tussen deze dames?

You May Also Like

1 comments