About

GTST spoilers 29 april t/m 3 mei

by - 13:29:00



Maandag 29 april
Door Daan wordt Riks leven flink ontregeld. Sjors voert een gemeen plannetje uit. Als JoJo de waarheid vertelt, wordt ze niet direct geloofd. Bing heeft een fijne verrassing voor zijn gezin. Laura krijgt allerlei verwijten naar haar hoofd geslingerd.

Dinsdag 30 april
Linda kan de romantiek tussen Anton en Shanti niet meer aanzien. Aysen probeert Zoë in te laten zien dat zij samen moeten werken. Amir is getuige van een aanslag en treft maatregelen.

Woensdag 1 mei
Anton en Shanti concluderen dat Linda totaal aan het doordraaien is. Rover wil voor Romy in de bres springen, maar wordt tegengehouden. Rik gaat met andere ogen naar Louise kijken. Janine en Nina leggen hun onenigheid bij.

Donderdag 2 mei
Lucas wijst Flo op de mindere kanten van hun kinderwensplan. Janine snapt niet waarom al haar therapieafspraken zijn gecanceld. Billy zoekt toenadering tot Ludo om erachter te komen hoe diep zijn conflict met Janine is.

Vrijdag 3 mei
Lana maakt een groot gebaar in de hoop dat JoJo zich met haar wil verzoenen. JoJo schakelt Rover in om het weer bij te leggen met Bing. Ludo ergert zich enorm als Janine hem negeert. Lucas boekt een ticket en liegt over zijn bestemming.


You May Also Like

0 comments