About

GTST spoilers 15 t/m 19 april

by - 17:55:00



Maandag 15 april
Als Sjors beweert dingen gezien te hebben, concludeert Amir dat ze flink in de war is. Zoë en Rik zijn dolgelukkig met elkaar, totdat Rik haar iets vraagt. Janine ontdekt dat Ludo cadeaus krijgt. Laura komt tussen twee partijen in te staan als beiden advies aan haar vragen.

Dinsdag 16 april
Sjors is op zoek naar een medestander en is blij als Nina naar haar wil luisteren. Robs plannetje begint vorm te krijgen. Ludo laat zijn mannen een inbraak plegen. Wanneer Rik eerlijk is, zet hij Zoë onbedoeld onder druk.

Woensdag 17 april
Linda opent een postpakket van Anton. Aysen laat onderzoek doen naar Shanti. Billy denkt aan tien jaar terug en herbeleeft een aantal levensbepalende gebeurtenissen: onbegrip, eenzaamheid, verraad, drugs en een moeizame weg omhoog.

Donderdag 18 april
Tiffy kan niet wachten en doet een zwangerschapstest zonder Lucas en Flo. JoJo is het spuugzat dat zij en Lana in de klauwen van een oplichtersbende terecht zijn gekomen. Linda gaat de strijd aan met Shanti en triggert daarbij een buitenstaander.

Vrijdag 19 april
Het ontsnappingsplan van JoJo lijkt te lukken, maar wordt verstoord. Een onredelijke reactie van Flo maakt Tiffy angstig voor de toekomst. Als Ludo advies wil, pakt Nina hem stevig aan. Rob accepteert geen smoezen van Janine. Bing doet een verbijsterende ontdekking.

You May Also Like

0 comments