About

De 6000ste aflevering: Een motor ongeluk en een kroonluchter valt op Sjors en Romy

by - 11:21:00



In deze minifilm staat er een vrijgezellenfeest en een huwelijk centraal. Sjors en Amir gaan trouwen, maar de vrienden van Amir verrassen hem eerst met een vrijgezellenfeest naar Lapland.

De heren krijgen een vrouwelijke reisleidster en willen ook dan veel indruk op haar maken. Vooral Rover en Daan zijn zo onder de indruk van haar dat ze haar proberen te verleiden, dit zonder succes. Alhoewel, Romy heeft haar oog laten vallen op de toekomstige bruid: Amir. Tijdens een motor ritje valt Romy van de motor af en is ze uren later nog steeds onvindbaar. Amir zat voorop maar hij is ongedeerd gebleven. Hij besluit om in zijn eentje naar haar te gaan zoeken, zelfs in het donker. Na een tijdje zoeken vindt hij haar onderkoeld en helemaal ondergesneeuwd. Hij draagt haar naar een hutje in de buurt en door haar warm te moeten houden heeft hij zijn lichaam tegen haar aangehouden. Romy wordt even later wakker en zij zoent hem. Ook Sjors maakt hierin een foutje: Lana heeft voor haar vrijgezellenfeest een stripper geregeld, dacht ze. Maar dit was een gigolo. Eenmaal thuis staat deze man voor de deur. Ze heeft niet in de gaten dat ze gedrogeerd is door haar eigen dochter en gaat in eerste instantie in op de kus. Maar zodra ze doorkrijgt dat het Amir niet is stuurt ze hem weg.

Dan is de grote dag aangebroken, twee weken later. Iedereen is aanwezig, ook Romy die in een rolstoel zit. Dit omdat ze verlamd is aan haar benen en moet revalideren. In Meerdijk gaat ze dit dan ook voortzetten. Sjors en Amir zeggen vol overtuiging 'ja' tegen elkaar. Maar een bruiloft in Meerdijk is geen bruiloft als er drama bij komt kijken: Als Romy Sjor feliciteert, valt er een kroonluchter boven op de twee. Beide vrouwen raken bewusteloos. Wat zijn de gevolgen van dit ongeluk?

You May Also Like

0 comments