About

Nina bevalt van zoon Max Mauricius op vrijdag 16 november

by - 17:43:00



Aanstaande vrijdag (16 november) is het de aflevering van de bevalling van Nina. Amir probeert nog steeds zijn vadergevoelens opzij te zetten, maar dit wordt hem toch teveel en helpt haar met bevallen.
Hij is immers de biologische vader van het kind, hij is de spermadonor omdat Bing zelf geen kinderen kan krijgen. Amir wilde hiermee Bing helpen omdat het zijn beste vriend is.

Terwijl Sjors en Amir een date hebben in Boks, breken de vliezen van Nina. Haar weeën komen opgang, maar er is niemand in de buurt. Gelukkig voor Amir belt Lana naar Sjors dat ze haar hulp nodig heeft met een lekke band, en zo kan hij naar het appartement van Bing en Nina om te kijken of alles goed gaat met Nina. Zij staat namelijk op het punt van bevallen. De baby komt 5 weken te vroeg maar hij helpt haar toch met de bevalling. Daarna gaan ze toch naar het ziekenhuis en komt de net geboren baby in de couveuse. Na nader onderzoek moet hij toch even blijven. Hier spelen de vadergevoelens van Amir weer op. Hoe zal hij hier verder mee om leren gaan?

De aflevering daarna, op maandag 19 november, komt Bing weer terug uit Maastricht. Hij is door Nina gebeld dat hun zoon geboren is. Eerst is ze boos dat hij niet bij de bevalling was. Maar dit kan ze hem niet kwalijk nemen omdat hij vertelt dat hij de vestiging van Boks in Maastricht gaat opdoeken. Nadat ze het hebben goedgemaakt, gaat het alarm van de couveuse af. De baby krijgt een klaplong en krijgt meteen medicatie. Op de gang in het ziekenhuis vraagt Ludo zich af wat de naam van de baby wordt. De bedoeling is dat hij Max zou gaan heten, vernoemd naar Maxime. Ludo en Janine lijken hier blij mee te zijn, de naam van Maxime wordt hier in eer gehouden. Later krijgen ze toch bericht van de artsen dat alles goed is gegaan en dat alles weer goed komt met Max Mauricius. Als Amir toch gaat kijken hoe het met de kleine gaat, ziet hij dat hij al een naam gekregen heeft. Hij wilde hem een andere naam geven, namelijk Rafi. Hoe zal dit verder gaan lopen voor Amir?

You May Also Like

0 comments