About

Loes de Haan staat centraal in zomer cliffhanger 2018

by - 13:16:00



Er wordt steeds meer bekend over de cliffhanger van dit jaar en dit seizoen. Over iets minder dan een maand wordt deze op tv uitgezonden, en gaat het de duurste cliffhanger ooit worden.

In het begin van het nieuwe personage Loes de Haan werd ze nog als lief en behulpzaam gezien. Maar nu maanden verder blijkt ze toch minder lief dan gedacht. Er staan 2 verhaallijn centraal tijdens de cliffhanger. Zo is ze de moordenaar van Jan Maes en zet ze Lana onder druk omdat ze dit gezien heeft. En nadat ze gevoelens kreeg voor Bing, zou ze er alles aan doen om Bing en Nina uit elkaar te willen drijven. Ze drogeert Nina al weken, en doet ze er alles aan om de kinderwens van de twee niet in vervulling te laten gaan. Actrice Dilan Yurdakul, die Aysen speelt, heeft bevestigd dat Loes de grote rol in de cliffhanger gaat spelen. Haar personage Aysen zit al maanden achter de moordenaar aan, zonder succes. Daar gaat in de cliffhanger een eind aan komen, zegt ze tegen Televizier.


Het zal verrassend uitpakken! Daarnaast komt Aysen er achter dat Loes de moordenaar van Jan Maes is. Loes is bij meerdere verhaallijnen betrokken en maakt steeds meer slachtoffers. Dat komt tot een hoogtepunt in deze zomercliffhanger. Beaudil speelt haar rol hoe dan ook fantastisch, zeker als je ziet wat voor een extreme, maar toch natuurlijke ontwikkeling het personage in een korte tijd heeft doorgemaakt. 

We zullen nog een tijdje moeten wachten tot er details vrij komen, maar die komen zo snel mogelijk!

You May Also Like

0 comments