About

GTST spoilers 18 t/m 22 juni

by - 11:35:00



Maandag 18 juni
Q denkt dat hij de ridder op het witte paard is, maar het eerste wat hij doet is liegen. Loes moet haar plannen bijsturen als Lana haar begint door te krijgen. Aysen weet Sjors op te stoken tegen Bing.

Dinsdag 19 juni
Na een lief gebaar van Janine beseft Ludo dat ze hun ruzie moeten bijleggen. Aysen wordt opgehaald; ze moet op het politiebureau vragen beantwoorden. Zoë en Rik maken zich zorgen over de verdwijning van Lana. Amir is getuige van een verbijsterende actie van Sjors.

Woensdag 20 juni
Sjors wil een beloning uitloven aan de gouden tipgever. Laura wil dat Sjors niet zo hard van stapel loopt, maar dat wordt niet gewaardeerd. Amir probeert Tim te ontlopen, als dit niet lukt ontspoort de situatie. Q zet zijn charme weer eens op het verkeerde moment in.

Donderdag 21 juni
Aysen krijgt bericht dat haar illegale "bestelling" kan komen ophalen. Ze heeft niet door dat ze hierbij in de gaten wordt gehouden. Tim wil uitvissen hoe het zit als hij ziet dat Sjoerd zich verdacht gedraagt. Dat Nina zich beroert voelt, lijkt goed nieuws te zijn voor haar en Bing.

Vrijdag 22 juni
Loes doet een liefdesverklaring. Aysen dringt het appartement van Bing en Nina binnen. In De Rozenboom staan twee bekende dj's te kibbelen. Als Amir iets over Nina ontdekt, vraagt ze of hij dat wil verzwijgen. Zoë pleegt een diefstal.

You May Also Like

0 comments