About

GTST spoilers 14 t/m 18 mei

by - 14:26:00


Maandag 14 mei
Amir moet door Anton en Bing in bedwang gehouden worden. Sjors wordt geconfronteerd met diepe gevoelens en een principiële keuze. Sjoerd merkt dat Aysen haar verdriet niet aan wil gaan, maar heeft daar zelf ook moeite mee. Q denkt er serieus over na om Meerdijk te verlaten.
Dinsdag 15 mei
Lucas is niet te stoppen wanneer hij Q een make-over geeft. Ludo heeft met Nina te doen, waarop Loes zijn zorgen probeert weg te smoezen. Amir kan het medische rapport niet aan en wil alle stukken zelf bekijken. Sjoerd pikt het niet wanneer Anton kritisch commentaar op hem heeft.


Woensdag 16 mei
Zoë heeft het er steeds moeilijker mee om onder de mensen te zijn. Laura weet Rik te helpen met een lastige kwestie. Nina is zichzelf niet en kan er niet tegen als Bing dat opmerkt. Q is het zat om asociaal behandeld te worden.

Donderdag 17 mei
Janine wordt overdonderd wanneer er onverwacht familie voor haar neus staat. De uitgelaten sfeer slaat al snel om. Linda neemt het ongevraagd op voor Amir. Aysen verrast Anton door het over een huwelijk te willen hebben. Zoë en Rik hebben een kleine overwinning te vieren.

Vrijdag 18 mei
Amir komt voor een lastig dilemma te staan, maar weet een keuze te maken. Laura stapt in als ze lucht krijgt van een nieuwe modetrend. Nina wil er niet aan als haar labiele toestand wordt gezien als een mogelijke burn-out. Anton is het niet eens met de gang van zaken in het AZM.

You May Also Like

0 comments